Frittata
(Omletă italiană)- Ingrediente
Am fiert cartofii. I-am verificat cu o furculiță, dacă furculița se înfige ușor în ei înseamnă că sunt fierți.

Am scurs apa, i-am lăsat puțin să se răcească pentru a-i putea curăța de coajă. Apoi i-am tăiat cubulețe mici.

Am tăiat kaizerul feliuțe subțiri.

Ardeiul gras l-am tăiat, de asemenea, feliuțe subțiri.

Am tăiat ceapa verde.

Am bătut ouăle și le-am condimentat cu sare și piper.

Într-o tigaie încinsă am pus la prăjit kaizerul într-o lingură de ulei.

Am adăugat ardeiul gras,

cartofii

și ceapa verde.

Am amestecat.

Le-am călit pe toate până s-a înmuiat puțin ardeiul gras.

Am adăugat ouăle bătute.

Am lăsat amestecul la foc mic, sub capac.

Pentru că la bază amestecul s-ar prăji, iar la suprafață ar rămâne crude, a fost nevoie să o întoarcem și pe partea cealaltă.


Dacă vreți să aruncați un ochi în culise, puteți vedea How was made.







