Frittata
(Omletă italiană)- Ingrediente
Am fiert cartofii. I-am verificat cu o furculiță, dacă furculița se înfige ușor în ei înseamnă că sunt fierți.
Am scurs apa, i-am lăsat puțin să se răcească pentru a-i putea curăța de coajă. Apoi i-am tăiat cubulețe mici.
Am tăiat kaizerul feliuțe subțiri.
Ardeiul gras l-am tăiat, de asemenea, feliuțe subțiri.
Am tăiat ceapa verde.
Am bătut ouăle și le-am condimentat cu sare și piper.
Într-o tigaie încinsă am pus la prăjit kaizerul într-o lingură de ulei.
Am adăugat ardeiul gras,
cartofii
și ceapa verde.
Am amestecat.
Le-am călit pe toate până s-a înmuiat puțin ardeiul gras.
Am adăugat ouăle bătute.
Am lăsat amestecul la foc mic, sub capac.
Pentru că la bază amestecul s-ar prăji, iar la suprafață ar rămâne crude, a fost nevoie să o întoarcem și pe partea cealaltă.
Dacă vreți să aruncați un ochi în culise, puteți vedea How was made.