Friptură de porc la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de porc se presară cu condimente.

Se pregăteşte soluţia de marinare din suc de lămâie, suc de portocale, vin alb, 1 lingură miere şi sos de soia. Soluţia obţinută se toarnă peste carnea condimentată. Carnea se lasă la marinat 2-3 ore.

Carnea se pune pe grătarul încins şi se întoarce pe ambele părţi până se pătrunde bine.

Etichete: carne de porc
Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro