Buzunare de porc umplute cu porumb
Muşchiul de porc se taie în bucăţi, apoi la fiecare bucată se taie un buzunar, care se va umple ulterior.
Bucăţile de carne astfel pregătite se tapetează cu prosoape de bucătărie, pentru a se îndepărta excesul de umezeală.
Ardeiul roşu şi galben se taie cubuleţe.
Pătrunjelul se taie mărunt.
Ardeiul iute se pisează în mojar sau se mărunţeşte în râşniţă.
Boiaua astfel obţinută se amestecă cu ketch-up şi se obţine o pasta de ardei iute.
Caşcavalul se rade pe răzătoarea mică şi se amestecă cu ardeiul cuburi, boabele de porumb, pătrunjelul tocat, o linguriţă de pastă de ardei iute, sare, piper.
Bucăţile de carne se preasră cu sare şi piper şi se umplu cu compoziţia obţinută.
Capetele se fixează cu ajutorul unor scobitori.
Se procedează astfel cu toate bucăţile de carne.
Într-un vas se încinge puţin ulei şi se pun "buzunarele" la prăjit până se rumenesc.
După ce s-au rumenit, se pune peste ele restul de compoziţie cu porumb şi supa de pui şi se lasă să fiarbă la foc potrivit până carnea este bine fiartă.
Se serveşte alături de garnitură de orez cu şofran.