-
Musaca de cartofi cu carne de porc
Usturoiul se taie mărunt și se călește în două linguri de ulei. Ceapa se toacă mărunt și se adaugă peste…
-
Ciorbă de porc în untură acrită…
Se taie mărunt toate legumele. Se pune carnea într-o oală și se încălzește până se topește…
-
Cartofi cu porc în untură la cuptor
Se taie ceapa mărunt. Se taie cartofii felii Se pune carnea cu untură într-o tigaie și se ține pe foc până…
-
Carne de porc și cârnați de casă…
Într-un vas termorezistent uns cu ulei se aşează carnea tăiată cubuleţe şi cârnaţii tăiaţi…
-
de Crăciun
Cârnați picanți din carne de porc
Carnea de porc şi slănina se dau prin maşina de tocat şi se amestecă cu condimentele şi usturoiul pisat.…
-
Musaca de vinete
Vinetele se taie rondele şi se pun pe grătarul bine încins până se rumenesc. Ceapa se taie mărunt şi se…
-
Sarmale în frunză de varză la slow…
Ceapa tocată mărunt se căleşte în ulei. Vasul se ia de pe foc şi se adaugă carnea tocată, orezul, oul,…
-
Carne de porc cu ciuperci uscate şi…
Carnea de porc se taie cubuleţe. Peste carne se presară făina şi se amestecă. Se condimentează cu sare şi…
-
Friptură de porc cu bulion la cuptor
Carnea de porc se porţionează. Se unge cu ulei un vas termorezistent. Se aranzeajă bucăţile de carne. Se…
-
Porc cu sos dulce acrişor în stil…
Carnea de porc se taie cubuleţe, se sărează, se stropeşte cu vinul de orez şi se lasă la marinat 30 de minute.…
-
Porc în sos dulce-acrişor în stil…
Carnea de porc se taie fâşii. Bucăţile de carne se trec prin făină şi se prăjesc în ulei încins. Se…
-
Friptură de porc la cuptor
Carnea de porc se taie bucăţi potrivit de groase. Se condimentează cu sare, piper, cimbru şi ienibahar. Se…
-
de Crăciun
Cârnaţi din carne de porc şi carne…
Carnea se dă prin maşina de tocat, alternând cele trei tipuri. Peste carnea tocată se adaugă condimentele…
-
Porc cu sos de smântână şi muştar
Carnea de porc se taie cubuleţe mici. Se pun bucăţile de porc în oala de fiert la presiune, apoi adăugăm…
-
de Crăciun
Caltaboşi
Caltaboşul este un preparat tradiţional pentru masa de Crăciun. Mai poate fi întâlnit cu denumirea de chişcă…
-
Friptură de porc în bulion la presiune
Carnea de porc se taie cubuleţe şi se prăjeşte puţin în ulei atât cât carnea să se albească. Se pune…
-
Tocăniţă de porc
Carnea de porc se taie cubuleţe. Se călesc bucăţile de carne în puţin ulei. Se taie ceapa mărunt, ardeiul…
-
de Crăciun
Sarmale de porc în frunză de viţă…
Carnea de porc tocată se amestecă într-un castron cu orezul spălat, ouăle, cele 2 linguri de bulion, sare,…
-
Ouă scoţiene
Carnea se amestecă cu toate condimentele, cu oul întreg şi cu pesmetul. Se omogenizează totul. Ouăle fierte…
-
Porc cu miel în sos de vin la slow…
Se taie cubuleţe carnea de porc, iar carnea de miel se taie rondele. Se îndepărtează bucăţile mai consistente…
-
Praz cu carne de porc
Ceapa tăiată mărunt şi usturoiul tăiat feliuţe se călesc în ulei. Se adaugă carnea tăiată bucăţi…
-
Penne cu ciuperci şi carne de porc…
Condimentele se călesc într-o lingură de ulei de măsline. Se adaugă apoi ceapa, ardeiul şi usturoiul, toate…
-
Rulouri cu şuncă şi caşcaval
Ardeiul şi ceapa se curăţă şi se dau prin robot. Pasta rezultată se amestecă cu muştarul, se condimentează…
-
Carne de porc cu ciuperci și bulion
Carnea de porc se fierbe pentru 20 de minute în apă cu sare, apoi se taie cubuleţe. Se călesc în puţin ulei.…
-
Cartofi cu porc la cuptor
Cartofii şi carnea se taie cubuleţe. Într-un vas termorezistent se pune puţin ulei şi apoi se adaugă carnea…
-
Varză a la Cluj
Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei. Când ceapa devine transparentă, se adaugă carnea tocată şi…
Reţete cu "carne de porc"