Porc cu miel în sos de vin la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Se taie cubuleţe carnea de porc, iar carnea de miel se taie rondele. Se îndepărtează bucăţile mai consistente de grăsime.


Carnea de porc se pune la prăjit în ulei încins.


Dacă nu a fost condimentată în prealabil, se poate condimenta acum cu sare, piper şi boia de ardei.


Se prăjeşte câte 2-3 minute pe fiecare parte, până prinde o culoare maronie.


De asemenea se condimentează carnea de miel.


Şi se pune la prăjit alături de carnea de porc.



Separat se taie ceapa peştişori, ardeiul în cubuleţe mari şi cartofii în felii mari.


Pe fundul vasului de ceramică se aşează mai întâi legumele tăiate,



apoi carnea puţin prăjită şi uleiul în care a fost prăjită.


Se adaugă sos de roşii.


Se condimentează cu oregano, sare şi piper.


Se completează cu vin cât să acopere toate ingredientele.


Se porneşte încălzirea în slow cooker şi se menţine încălzirea pe high timp de 6 ore.


Se poate servi cu iaurt.


Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură Boema Prăjitură Boema

Rețeta mai nouă   Cocktail de legume în sos teriyaki Cocktail de legume în sos teriyaki

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro