Porc cu miel în sos de vin la slow cooker
Se taie cubuleţe carnea de porc, iar carnea de miel se taie rondele. Se îndepărtează bucăţile mai consistente de grăsime.
Carnea de porc se pune la prăjit în ulei încins.
Dacă nu a fost condimentată în prealabil, se poate condimenta acum cu sare, piper şi boia de ardei.
Se prăjeşte câte 2-3 minute pe fiecare parte, până prinde o culoare maronie.
De asemenea se condimentează carnea de miel.
Şi se pune la prăjit alături de carnea de porc.
Separat se taie ceapa peştişori, ardeiul în cubuleţe mari şi cartofii în felii mari.
Pe fundul vasului de ceramică se aşează mai întâi legumele tăiate,
apoi carnea puţin prăjită şi uleiul în care a fost prăjită.
Se adaugă sos de roşii.
Se condimentează cu oregano, sare şi piper.
Se completează cu vin cât să acopere toate ingredientele.
Se porneşte încălzirea în slow cooker şi se menţine încălzirea pe high timp de 6 ore.
Se poate servi cu iaurt.