Carne de porc
-
Ardei umpluți la slow cooker
Peste carnea tocată se adaugă ceapa tocată mărunt, ouăle, orezul, condimentele (sare, piper, cimbru, coriandru),…
-
Purceluș de lapte la proțap
Alegem un purceluș de lapte nu foarte mare. Noi am cumpărat unul de vreo 10 kg, de la Metro. În primă fază…
-
Musaca de cartofi cu carne de porc
Usturoiul se taie mărunt și se călește în două linguri de ulei. Ceapa se toacă mărunt și se adaugă peste…
-
Piept de porc la cuptor
Pieptul de porc se crestează pe partea cu șorici, astfel încât să se obțină mici pătrate. Se presară…
-
Cartofi cu porc în untură la cuptor
Se taie ceapa mărunt. Se taie cartofii felii Se pune carnea cu untură într-o tigaie și se ține pe foc până…
-
Porc cu mere la cuptor
Usturoiul se pisează cu sare se freacă bine cu puţin ulei, apoi se adaugă boia, chimen măcinat şi se amestecă.…
-
Carne de porc și cârnați de casă…
Într-un vas termorezistent uns cu ulei se aşează carnea tăiată cubuleţe şi cârnaţii tăiaţi…
-
de Crăciun
Slănină la sare
Într-un vas se pune un strat de sare grunjoasă, apoi bucata de slănină, cu şoriciul în jos. Se acoperă…
-
de Crăciun
Pomana porcului
Atât carnea cât şi organele de porc se taie cubuleţe. Într-un vas cu ulei, se prăjesc mai întâi cubuleţele…
-
de Crăciun
Cârnați picanți din carne de porc
Carnea de porc şi slănina se dau prin maşina de tocat şi se amestecă cu condimentele şi usturoiul pisat.…
-
Ceafă de porc marinată la grătar
Ceafa se taie felii de grosimea unui deget. Bucăţile de carne se aşează într-un vas, se presară cu sare,…
-
Mâncare de gogonele cu carne de porc
Pulpa de porc se taie cubuleţe, care se pun la prăjit în 2 linguri de ulei până se rumenesc puţin. Gogonelele…
-
Musaca de vinete
Vinetele se taie rondele şi se pun pe grătarul bine încins până se rumenesc. Ceapa se taie mărunt şi se…
-
Sarmale în frunză de varză la slow…
Ceapa tocată mărunt se căleşte în ulei. Vasul se ia de pe foc şi se adaugă carnea tocată, orezul, oul,…
-
Friptură de curcan şi porc la tavă…
Pulpa de porc se taie cubuleţe. Usturoiul se taie feliuţe. Pulpele de curcan se împănează cu usturoiul, apoi…
-
Coaste de porc la cuptor
Usturoiul se pisează, se freacă bine cu ulei până se obţine o pastă şi se amestecă cu cimbru, rozmarin…
-
Carne de porc cu ciuperci uscate şi…
Carnea de porc se taie cubuleţe. Peste carne se presară făina şi se amestecă. Se condimentează cu sare şi…
-
Fasole cu ciolan afumat servită în…
Fasolea se pune la înmuiat în apă rece, peste noapte. A doua zi se pune la fiert. După ce începe să fiabă,…
-
Pulpă de porc la tavă
Usturoiul se pisează cu sare, se adaugă ulei de măsline şi se amestecă bine. Boabele de coriandru se pisează…
-
Friptură de porc cu bulion la cuptor
Carnea de porc se porţionează. Se unge cu ulei un vas termorezistent. Se aranzeajă bucăţile de carne. Se…
-
Porc cu mango şi paste din orez
Carnea se taie fâşii potrivite. Bucăţile de carne se prăjesc în puţin ulei, într-o tigaie. Se condimentează…
-
Creier pane
Creierul de porc, bine spălat si curăţat de pieliţe, se pune la fiert în apă cu sare, îndepărtându-se…
-
Porc cu sos dulce acrişor în stil…
Carnea de porc se taie cubuleţe, se sărează, se stropeşte cu vinul de orez şi se lasă la marinat 30 de minute.…
-
Creier măcelăresc
Ouăle se bat cu sare şi piper. Se adaugă creierul spălat şi curăţat de pieliţe. Verdeaţa se toacă mărunt.…
-
Porc în sos dulce-acrişor în stil…
Carnea de porc se taie fâşii. Bucăţile de carne se trec prin făină şi se prăjesc în ulei încins. Se…
-
Friptură de porc la cuptor
Carnea de porc se taie bucăţi potrivit de groase. Se condimentează cu sare, piper, cimbru şi ienibahar. Se…