-
Frittata
Am fiert cartofii. I-am verificat cu o furculiță, dacă furculița se înfige ușor în ei înseamnă că sunt…
-
Hamburger
Se taie ceapa mărunt. Se adaugă peste carnea tocată. Se toacă usturoiul mărunt. Se adaugă și acesta peste…
-
Roșii umplute cu ouă
Kaizerul se taie cubuleţe mici şi se pune într-o tigaie, pe foc, până se prăjeşte. Roşiile se scobesc…
-
Gulaş de fasole
Se pune fasolea la înmuiat şi se lasă peste noapte. A doua zi se pune la fiert şi se schimbă apa de două…
-
Ouă cu ciuperci, kaizer şi brânză…
Ciupercile se taie felii, apoi se trag la tigaie cu puţin ulei, sare şi piper, până se evaporă tot sucul…
-
Friptură din pulpă de mistreţ la…
Carnea se pune la marinat pentru 24-48 de ore, astfel: Ţelina se taie felii subţiri. Ceapa se taie solzişori.…
-
Ochiuri cu kaizer la cuptor
Vasele de ceramică se ung cu unt. Kaizerul se taie fâşii şi se pune la baza vaselor. Frunzele de ceapă verde…
-
Pulpă de curcan la tavă cu cartofi,…
Se rade coaja de portocală. Usturoiul se pisează şi se amestecă cu rozmarinul, salvia, nucşoara, sarea, piperul…
-
Fazan în vin la slow cooker
Baconul se taie fâşii subţiri. Ceapa se toacă mărunt. Fazanul întreg, bine spălat şi uscat, se rumeneşte…
-
Pui mănăstiresc
Puiul se porţionează. Potroacele (spate, gât, vârfuri de aripi) se pun la fiert în apă cu sare. Se îndepărtează…
-
Pulpă de urs în vin alb la slow cooker
Kaizerul tăiat feliuţe se rumeneşte în ulei. Pe fundul vasului ceramic de la slow cooker se aşează ceapa…
-
Coq au vin la slow cooker
Kaizerul se taie fâşii, apoi se căleşte în unt. Se lasă până se rumeneşte bine. Se scot pe o farfurie,…
-
Pizza cu cârnaţi de casă
O parte din aluatul pregătit se întinde uniform într-o tavă unsaă cu ulei. Se pune pe toată suprafaţa sos…
-
de Crăciun
Sarmale de porc în frunză de viţă…
Carnea de porc tocată se amestecă într-un castron cu orezul spălat, ouăle, cele 2 linguri de bulion, sare,…
-
Pizza "hot dog"
Faţă de aluatul de bază pentru pizza, se pot adăuga nişte seminţe de chimen. Din aluatul crescut se ia o…
-
Ciorbă de cartofi cu afumătură şi…
Kaizerul se taie fâşii subţiri şi se pune la fiert în 3-4 litri de apă. Când kaizerul este fiert pe jumătate…
-
Roşii umplute cu omletă
Roşiile se spală, apoi se scobesc de miez, astfel încât să rămână peretele roşiilor, întreg. Roşiile…
-
Omletă cu kaizer şi ceapă verde
Ceapa verde tăiată mărunt se căleşte în 2-3 linguri de ulei. Peste ceapa călită se adaugă kaizerul tăiat…
-
Orez cu fasole boabe
Kaizerul se taie şi se pune la prăjit, fără ulei, la foc mic, până devine crocant. Se adaugă ceapa, apoi…
-
Pulpe umplute
Se bat pulpele, se sărează şi se piperează după gust. De asemenea se pune şi busuioc deoarece îi va da…
-
Pui de ţară umplut cu ciuperci
Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei. Peste usturoi se adaugă rozmarin şi boia dulce şi se amestecă.…
-
Ruladă din piept de pui cu kaizer şi…
Pieptul de pui se taie bucăţi şi se bate cu ciocanul pentru şniţele. Se condimentează cu sare, piper, ghimbir,…
-
Penne cu ciuperci şi carne de porc…
Condimentele se călesc într-o lingură de ulei de măsline. Se adaugă apoi ceapa, ardeiul şi usturoiul, toate…
-
Ruladă din piept de pui în crustă…
Fiecare piept de pui se taie pe jumătate, rezultând astfel patru bucăţi. Fiecare bucată se bate foarte bine…
-
Piept de pui umplut cu kaizer şi caşcaval…
Pieptul de pui se taie în fileuri subţiri. Se presară sare şi piper. Pe jumătate de fileu se pune caşcaval…
-
Cartofi evantai cu pulpă de curcan
Cartofii se curăţă şi se taie în formă de evantai. În fiecare tăietură se pune o felie de kaizer, o felie…
Reţete cu "kaizer"