Jumări de porc în untură

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se taie grăsimea cubuleţe.


Se pune sare, se prăjesc până se rumenesc.


Se pun în borcan şi se toarnă untură peste ele.


Etichete: jumari | porc | untura
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cârnaţi din carne de porc şi carne de oaie Cârnaţi din carne de porc şi carne de oaie

Rețeta mai nouă   Friptură de porc la cuptor Friptură de porc la cuptor

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro