Stufat de căprioară

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Tăiem coastele de căprioară în bucăți mai mici pentru a le putea manevra mai bine.

Într-o tigaie cu ulei încins punem bucățile de coaste și de carne

 pentru a le căli puțin.

Le transferăm apoi într-un vas de cuptor.

Tăiem ceapa verde și usturoiul verde

și le adăugăm în tigaia în care am călit coastele de căprioară.

Adăugăm apoi roșiile.

Aducem la fierbere.

Condimentăm cu sare și piper.

Continuăm fierbere până se reduce la jumătate.

Turnăm tot sosul în vasul de cuptor, peste coastele de căprioară.

Turnăm paharul de vin roșu.

Introducem la cuptor la 220 grade pentru aproximativ 1 oră.

Tăiem mărarul

și îl adăugăm peste stufatul proaspăt scos din cuptor.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!
  • Super!

  Rețeta mai veche Fructe de mare la tigaie Fructe de mare la tigaie

Rețeta mai nouă   Tocăniță de miel cu năut și caise Tocăniță de miel cu năut și caise

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro