Somon la grătar cu mărar și lămâie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Am tocat mărarul.

Am dat pe răzătoare coajă de lămâie.

Le-am adăugat peste rondelele de somon,

alături de sare, piper, ardei iute măcinat și ulei de măsline.

Am amestecat bine.

Am pus somonul pe grătar, mai întâi cu pielea în jos.

L-am lăsat câteva minute pe fiecare parte.

L-am servit cu zeamă de lămâie.

Etichete: somon
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Paste cu mango și creveți Paste cu mango și creveți

Rețeta mai nouă   Fructe de mare la tigaie Fructe de mare la tigaie

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro