Coaste de miel marinate la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează şi se amestecă cu ulei de măsline.

Rozmarinul şi busuiocul

se taie mărunt.

Coaja de lămâie se curăţă, încercând sa nu se ia prea mult din partea albă, apoi coaja de taie felii subţiri.

Toate se adaugă peste usturoi, se condimentează cu piper şi se adaugă 100 ml vin alb sec.

Amestecul rezultat se toarnă peste coastele de miel,

se acoperă cu folie şi se lasă să stea peste noapte la rece.

A doua zi se pun pe grătarul încins

lăsându-le să se rumenească pe ambele părţi.

Se servesc fierbinţi.

(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpă de miel cu usturoi și rozmarin Pulpă de miel cu usturoi și rozmarin

Rețeta mai nouă   Piept de rață în stil asiatic cu paste de orez Piept de rață în stil asiatic cu paste de orez

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro