Friptură de miel cu usturoi verde în sos de vin şi bulion

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Condimentele se amestecă cu uleiul într-un bol

şi se obţine o pastă.

Usturoiul verde se taie mărunt

şi se împrăştie pe fundul vasului termorezistent uns cu ulei, în care se va face friptura.

Pulpa de miel se unge bine cu amestecul de condimente

şi se aşează peste stratul de usturoi.

Pasta de tomate se amestecă cu vinul

şi se toarnă peste pulpa de miel condimentată.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 30 de minute.

Se scoate din cuptor, se întorc bucăţile de carne, apoi se mai bagă la cuptor pentru încă 30-45 de minute.

Se serveşte cu orice fel de garnitură şi salată.

Etichete: carne de miel
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pască din aluat de cozonac Pască din aluat de cozonac

Rețeta mai nouă   Pastă de ton cu vin roşu şi castraveţi muraţi Pastă de ton cu vin roşu şi castraveţi muraţi

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro