Friptură de miel cu mentă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpa de miel se presară cu sare, piper şi cimbru, apoi se pune într-un vas termorezistent. Usturoiul tăiat feliuţe subţiri se adaugă peste carne.

Se adaugă vinul şi apa, cât să acopere carnea.

Deasupra se presară frunzele de mentă, uscate sau proaspete.

Vasul acoperit se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 1 oră.

Se serveşte cu orice garnitură, chiar şi cu una cu spanac.

Etichete: carne de miel
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Friptură de miel cu roşii şi rozmarin Friptură de miel cu roşii şi rozmarin

Rețeta mai nouă   Drob din ficăţei de pui Drob din ficăţei de pui

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro