Pulpă de capră cu sos de roșii la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas suficient de mare se încing 2 linguri de ulei și se pune pulpa de capră,

rumenindu-se pe ambele părți.

Separat, într-o tigaie cu 2 linguri de ulei

se călesc ceapa tăiată solzișori

și usturoiul tăiat mărunt,

apoi se adaugă roșiile decojite,

condimentele,

vinul,

supa de pui

și sucul de mere

și se lasă să fiarbă timp de 15-20 de minute.

Într-un vas termorezistent se pune pulpa de capră,

peste care se toarnă sosul din roșii.

Vasul se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se scoate din cuptor, se întoarce

și se mai lasă încă 30 de minute la 200 grade. Se scoate iar,

se întoarce

și se mai dă încă 30 de minute la cuptor. În total o oră și jumătate.

Friptura se poate servi alături de un piure de cartofi și o salată de murături sau cu orice garnitură se dorește.

(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Nuci umplute cu cremă de unt și ciocolată Nuci umplute cu cremă de unt și ciocolată

Rețeta mai nouă   Pui întreg în sos barbeque Pui întreg în sos barbeque

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro