Conopidă pane

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se spală bine conopida.

Se desprind bucheţele de conopidă şi se fierb în apă clocotită.

În paralel se pregăteşte compoziţia de ouă bătute cu făină şi condimente.

Bucheţelele de conopidă se tăvălesc prin amestecul de ouă.

Se pun la prăjit şi se scot când se rumenesc.

Se serveşte caldă sau rece cu usturoiul pisat la care se pot pune câteva picături de apă.

Etichete: conopida | pane
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • simplu si gustos,
    am sa introduc conopida in ,,top 20"

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro