Ciuperci pleurotus pane

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciupercile se spală şi se opăresc în apă cu sare pentru 5 minute.

Ouăle se bat cu sare si piper.

Se adaugă făină atât cât să se obţină o compoziţie groasă ca o smântână.

Prin acest amestec se trec ciupercile, apoi se prăjesc în ulei încins.

Se rumenesc pe ambele părţi.

Se scot pe un şerveţel absorbant, pentru a îndepărta surplusul de ulei.

Se servesc calde cu mujdei de usturoi.

Etichete: ciuperci | pane | pleurotus
(15 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Creier măcelăresc Creier măcelăresc

Rețeta mai nouă   Risotto cu mazăre şi porumb Risotto cu mazăre şi porumb

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro