• Creveţi crocanţi

    Creveţi crocanţi

    Creveţii se trec prin făină, apoi prin oul bătut cu puţină sare şi la final prin pesmet panko. Se încinge…

  • Creier pane

    Creier pane

    Creierul de porc, bine spălat si curăţat de pieliţe, se pune la fiert în apă cu sare, îndepărtându-se…

  • Ciuperci pleurotus pane

    Ciuperci pleurotus pane

    Ciupercile se spală şi se opăresc în apă cu sare pentru 5 minute. Ouăle se bat cu sare si piper. Se adaugă…

  • Pui în crustă de orez cu sos de lămâie

    Pui în crustă de orez cu sos de lămâie

    Orezul se pune la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când orezul este fiert, fără…

  • Hamsii pane

    Hamsii pane

    Hamsiile se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se presară cu sare şi se lasă să…

  • Somn pane

    Somn pane

    Somnul se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se taie rondele. Se presară cu sare…

  • Baby hering în sos de bere

    Baby hering în sos de bere

    Peştele se eviscerează, se spală cu apă rece şi apoi se fac fileuri. Separat se bat ouăle, se adaugă făină…

  • Pulpe de pui pane la cuptor

    Pulpe de pui pane la cuptor

    Ouăle se bat foarte bine cu sare, apoi se amestecă cu făina, laptele, piper şi busuioc până se obţine o…

  • Şniţel din piept de pui

    Şniţel din piept de pui

    Pieptul de pui de taie fâşii foarte subţiri. Se presară cu sare şi piper. Se pregăteşte oul bătut şi…

  • Pui de baltă pane

    Pui de baltă pane

    Se spală picioruşele de broască, se pun la zvântat şi se condimentează cu sare şi piper. Din bere, ou şi…

  • Pulpe de pui pane

    Pulpe de pui pane

    Se fierb pulpele de pui. Se dau pulpele de pui fierte prin ou, pesmet şi apoi din nou prin ou. Apoi se pun la…

  • Ficăţei de pui pane

    Ficăţei de pui pane

    Se bat ouăle. Se amestecă cu făina şi se condimentează. Se pregătesc ficăţeii (se spală, se curăţă…

  • Cașcaval pane

    Cașcaval pane

    Se taie caşcavalul în felii groase de 1 cm. Se dau prin faină, ou bătut şi apoi prin pesmet. Se rumenesc…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro