-
Creveţi crocanţi
Creveţii se trec prin făină, apoi prin oul bătut cu puţină sare şi la final prin pesmet panko. Se încinge…
-
Creier pane
Creierul de porc, bine spălat si curăţat de pieliţe, se pune la fiert în apă cu sare, îndepărtându-se…
-
Ciuperci pleurotus pane
Ciupercile se spală şi se opăresc în apă cu sare pentru 5 minute. Ouăle se bat cu sare si piper. Se adaugă…
-
Pui în crustă de orez cu sos de lămâie
Orezul se pune la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când orezul este fiert, fără…
-
Hamsii pane
Hamsiile se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se presară cu sare şi se lasă să…
-
Somn pane
Somnul se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se taie rondele. Se presară cu sare…
-
Baby hering în sos de bere
Peştele se eviscerează, se spală cu apă rece şi apoi se fac fileuri. Separat se bat ouăle, se adaugă făină…
-
Pulpe de pui pane la cuptor
Ouăle se bat foarte bine cu sare, apoi se amestecă cu făina, laptele, piper şi busuioc până se obţine o…
-
Şniţel din piept de pui
Pieptul de pui de taie fâşii foarte subţiri. Se presară cu sare şi piper. Se pregăteşte oul bătut şi…
-
Pui de baltă pane
Se spală picioruşele de broască, se pun la zvântat şi se condimentează cu sare şi piper. Din bere, ou şi…
-
Pulpe de pui pane
Se fierb pulpele de pui. Se dau pulpele de pui fierte prin ou, pesmet şi apoi din nou prin ou. Apoi se pun la…
-
Ficăţei de pui pane
Se bat ouăle. Se amestecă cu făina şi se condimentează. Se pregătesc ficăţeii (se spală, se curăţă…
-
Cașcaval pane
Se taie caşcavalul în felii groase de 1 cm. Se dau prin faină, ou bătut şi apoi prin pesmet. Se rumenesc…
Reţete cu "pane"