Friptură de miel

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de miel se aşează în tavă, se presară cu sare şi piper, se adaugă sosul de roşii, iar deasupra se taie mărunt usturoiul verde.

Se bagă în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 1 oră. Dacă în timp ce friptura se află în cuptor se observă că nu mai este sos în tavă se poate completa cu 1 cană cu apă sau vin alb.

Etichete: friptura | carne de miel
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro