-
Friptură de curcan şi porc la tavă…
Pulpa de porc se taie cubuleţe. Usturoiul se taie feliuţe. Pulpele de curcan se împănează cu usturoiul, apoi…
-
Friptură de raţă cu sos de portocale…
Boabele de coriandru se pisează. Ceapa se taie solzişori, morcovul se taie rondele. Portocala de curăţă de…
-
Friptură din pulpă de mistreţ la…
Carnea se pune la marinat pentru 24-48 de ore, astfel: Ţelina se taie felii subţiri. Ceapa se taie solzişori.…
-
Friptură de curcan în sos de vin cu…
Se face un amestec de condimente cu sare şi ulei, cu care se ung foarte bine bucăţile de carne. Usturoiul se…
-
Friptură de porc în bulion la presiune
Carnea de porc se taie cubuleţe şi se prăjeşte puţin în ulei atât cât carnea să se albească. Se pune…
-
Pulpe de curcan în sos de portocală
Usturoiul se curăţă şi se pisează cu sare. Uleiul de măsline se amestecă cu toate condimentele şi cu usturoiul…
-
Friptură de vită în sos de roşii…
În oala sub presiune, se pun 2-3 linguri de ulei de măsline şi se prăjesc bucăţile de carne tăiate felii…
-
Friptură de curcan cu rozmarin
Într-un vas termorezistent se pune ulei de măsline, apoi se aşează bucata de pulpă. Se adaugă apoi usturoiul…
-
Friptură de căprioară
Carnea de căprioară se lasă la marinat în soluţia preparată astfel: - morcovul, ţelina şi ceapa se taie…
-
Friptură de porc cu sos caramel
Carnea de porc (de preferat poală de porc) se taie bucăţele mici, cât o îmbucătură. Se căleşte fără…
Reţete cu "friptura"