Friptură de curcan cu rozmarin

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas termorezistent se pune ulei de măsline, apoi se aşează bucata de pulpă.

Se adaugă apoi usturoiul tăiat felii, rozmarinul, sarea, piperul, foile de dafin şi boiaua. Se acoperă cu vin alb (200 ml), completând cu apă.

Vasul se acoperă şi se bagă la cuptor pentru 2 ore.

Se poate servi cu cartofi la cuptor cu rozmarin.

Etichete: rozmarin | friptura | curcan
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu ciocolată şi nucă Prăjitură cu ciocolată şi nucă

Rețeta mai nouă   Pateuri cu ficăței de pui Pateuri cu ficăței de pui

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro