Friptură de porc cu bulion la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de porc se porţionează.

Se unge cu ulei un vas termorezistent.

Se aranzeajă bucăţile de carne.

Se pregăteşte un sos din bulion, cu pasta de ardei iute,

supă de pui,

vin roşu,

cimbru, sare şi piper şi se omogenizează.

Căţeii de usturoi se feliază subţire şi se presară peste carne.

Deasupra se toarnă sosul pregătit.

Vasul se acoperă cu hârtie de copt, apoi cu folie de aluminiu.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de o oră. Se scoate din cuptor, se îndepărtează folia de aluminiu şi se mai dă 10 minute să se rumenească puţin.

Se serveşte cu orice garnitură şi salată.

Etichete: porc
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Biftec tartar Biftec tartar

Rețeta mai nouă   Ciorbă de găină de țară cu tăiței rapizi de casă Ciorbă de găină de țară cu tăiței rapizi de casă

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro