Omletă la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ouăle se bat spumă cu un praf de sare.

Se adaugă smântâna, şunca tăiată cubuleţe şi brânza rasă. Se amestecă bine.


Se adaugă totul într-un vas pentru cuptor uns cu ulei.

Se dă la cuptor pentru 20 de minute. Se serveşte caldă cu murături.

Etichete: omleta | oua
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Orez cu lapte şi mere caramel Orez cu lapte şi mere caramel

Rețeta mai nouă   Salata de vinete cu maioneza Salata de vinete cu maioneza

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro