Orez cu lapte şi mere caramel

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăţă merele de cotor, se taie sferturi şi se pun cu 1/2 cană zahăr, scorţişoară şi esenţă de rom la cuptor pentru a se carameliza.

Orezul se pune la fiert în lapte.

Când e aproape fiert orezul, se pune 1 cană de zahăr şi esenţa de vanilie şi se mai ţine pe foc 3-4 minute.

Se scot merele din cuptor şi se toarnă orezul cu laptele peste şi se mai bagă la cuptor cca 15 minute.

Etichete: orez | caramel | mere | lapte
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Minitort de biscuiţi cu frişcă şi ciocolată Minitort de biscuiţi cu frişcă şi ciocolată

Rețeta mai nouă   Omletă la cuptor Omletă la cuptor

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro