Ouă scoţiene
Carnea se amestecă cu toate condimentele, cu oul întreg şi cu pesmetul.
Se omogenizează totul.
Ouăle fierte se curăţă de coajă şi se trec prin făină.
Se ia compoziţie cu mâna, se presară cu făină, se aplatizează în palmă, apoi se pune un ou în mijloc şi se îmbracă cu carne.
Se procedează astfel cu fiecare ou.
Fiecare bilă se trece prin pesmet
Se prăjesc în ulei încins.
Se scot pe un şerveţel absorbant.
Se pot face şi la cuptor într-un vas termorezistent tapetat cu hârtie de copt. Se lasă timp de 30-40 de minute la 200 grade.
Se servesc reci alături de salată verde.
-
Florentina Ichim07 Oct.2013
Am vazut pe un post TV despre aceste oua si am fost curioasa sa vad cum vor fi la gust. Am incercat si rezultatul a fost peste asteptari. Am notat cu toata inima 5 stele!
-
roxana22 Feb.2013
super!!