Ouă scoţiene

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea se amestecă cu toate condimentele, cu oul întreg şi cu pesmetul.

Se omogenizează totul.

Ouăle fierte se curăţă de coajă şi se trec prin făină.

Se ia compoziţie cu mâna, se presară cu făină, se aplatizează în palmă, apoi se pune un ou în mijloc şi se îmbracă cu carne.

Se procedează astfel cu fiecare ou.

Fiecare bilă se trece prin pesmet


Se prăjesc în ulei încins.

Se scot pe un şerveţel absorbant.


Se pot face şi la cuptor într-un vas termorezistent tapetat cu hârtie de copt. Se lasă timp de 30-40 de minute la 200 grade.

Se servesc reci alături de salată verde.

Etichete: oua | chiftele
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Am vazut pe un post TV despre aceste oua si am fost curioasa sa vad cum vor fi la gust. Am incercat si rezultatul a fost peste asteptari. Am notat cu toata inima 5 stele!

  • super!!

  Rețeta mai veche Tartă cu spanac şi ou fiert Tartă cu spanac şi ou fiert

Rețeta mai nouă   Salată de leurdă cu porumb dulce Salată de leurdă cu porumb dulce

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro