Pârjoale moldoveneşti cu caşcaval
Mod de preparare
Se taie ceapa în sferturi şi se căleşte un pic în ulei încins.
Carnea se taie în bucăţele mici şi se toacă de două ori împreună cu ceapa călită şi usturoiul.
Cartofii se dau separat prin maşina de tocat şi se storc bine. Pâinea se înmoaie în apă şi se stoarce bine de apă.
Se amestecă toate ingredientele, se adaugă ouăle, sarea, piperul şi verdeaţa.
Se taie fâşii caşcavalul.
Se face o turtiţă din compoziţie, se pune o fâşie de caşcaval, se acoperă bine cu compoziţie şi se tăvăleşte prin făină.
Se prăjeşte pe ambele părţi în ulei încins.
Se serveşte cu piure de cartofi sau orice garnitură doriţi.
-
manoli claudia30 Dec.2012
fffffff bun!!!!!!!!