Ton la grătar cu salsa de roșii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Tonul se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece

şi se taie rondele de grosimea unui deget.

Se presară cu sare

şi piper

şi se lasă să stea aşa timp de 20 de minute.

Se încinge grătarul şi se pun rondelele de ton

lăsându-le să se facă bine, până se desprind uşor de grătar.

Se scot pe o farfurie

şi se pregăteşte salsa de roşii.

Roşiile

se curăţă de miez

şi se taie cubuleţe.

Pătrunjelul se toacă mărunt.

La fel şi ceapa verde. Lămâia se stoarce.

Roşiile cu ceapa verde

şi verdeaţa,

se condimentează cu sare

şi piper,

se adaugă, după gust, suc de lămâie

ulei de măsline

şi oţet balsamic

şi se amestecă toate.

Tonul se serveşte alături de această salată de roşii.

Etichete: ton | peste
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Roșii umplute cu ouă Roșii umplute cu ouă

Rețeta mai nouă   Sarmale pane Sarmale pane

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro