-
Cannelloni cu broccoli și conopidă
Spălăm și curățăm conopida și broccoli, apoi le separăm inflorescențele. Le punem la opărit. Într-un…
-
Cartofi copți în coajă cu unt
Cartofii se spală foarte bine cu un burete abraziv, pentru a îndepărta tot pământul de pe ei. Se înțeapă…
-
Pizza orientală cu carne de vită
Carnea de vită fiartă se taie cubulețe. Blatul de pizza se întinde uniform într-o tavă unsă cu ulei. Se…
-
Hamburger
Se taie ceapa mărunt. Se adaugă peste carnea tocată. Se toacă usturoiul mărunt. Se adaugă și acesta peste…
-
Pizza cu brânză și porumb
Se unge o tavă cu ulei și se întinde aluatul în formă. Se unge aluatul cu sos de roșii. Brânza se sfărâmă…
-
Tarte cu mazăre
Se amestecă făina cu oul și untul tăiat cubulețe. Se frământă până se omogenizează aluatul. Se taie…
-
Pizza quatro formaggi
Blatul de pizza se întinde într-o tavă unsă cu ulei. Se întinde pe toată suprafaţa sos de roşii, apoi…
-
Tarte cu brânză feta și ardei roșu
Margarina la temperatura camerei, se amestecă cu ouăle, adăugate pe rând. Se adaugă făina şi apa şi se…
-
Copanele de pui și cartofi la cuptor…
Ciocănelele de pui se pun într-un vas termorezistent uns cu ulei. Peste ciocănele se pun cartofii tăiaţi…
-
Macrou cu maioneză și cașcaval la…
Peştele se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare şi se lasă…
-
Roșii umplute cu ouă
Kaizerul se taie cubuleţe mici şi se pune într-o tigaie, pe foc, până se prăjeşte. Roşiile se scobesc…
-
Musaca de vinete
Vinetele se taie rondele şi se pun pe grătarul bine încins până se rumenesc. Ceapa se taie mărunt şi se…
-
Cartofi copţi cu maioneză şi caşcaval
Cartofii foarte bine spălaţi, se pun întregi, cu tot cu coajă, la cuptor, într-un vas termorezistent. Se…
-
Cartofi copţi în coajă cu telemea…
Cartofii foarte bine spălaţi, se pun într-un vas termorezistent şi se coc în cuptorul încins la 220 grade…
-
Legume asortate
Legumele congelate se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se scurg de zeamă şi se amestecă cu…
-
Bruschete cu caşcaval şi hribi
Caşcavalul se taie felii subţiri, atât cât să acopere felia de baghetă. Pe felia de baghetă se pune o feliuţă…
-
Frigărui din carne tocată de vită
Pulpa de vită se dă prin maşina de tocat. Caşcavalul se rade şi se amestecă cu carnea şi coriandru boabe…
-
de post
Pizza cu roşii şi ardei
Roşiile se taie felii. Ardeiul se taie rondele. Tava se unge cu ulei, apoi se întinde aluatul în tavă. Blatul…
-
Omletă cu ciuperci
Ouăle se bat bine cu sare şi piper. Se adaugă ciupercile şi mărarul şi se amestecă. Într-o tigaie unsa…
-
Somn cu legume gratinate la cuptor
Peştele se curăţă de intestine şi se spală foarte bine sub jet de apă rece. Apoi se taie rondele, se presară…
-
Paste cu mazăre, şuncă şi smântână
Ceapa se taie mărunt, iar şunca se taie fâşii. Se face un amestec cu mazărea fiartă în apă cu sare, şuncă,…
-
Bulete de caşcaval
Untul se pune pe foc cu apa până se topeşte untul. Se ia de pe foc şi se adaugă făina. Se omogenizează.…
-
Piure de cartofi cu caşcaval
Cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi se pun la fiert în apă cu sare. Se scurg de zeama în care au fiert,…
-
Ochiuri cu kaizer la cuptor
Vasele de ceramică se ung cu unt. Kaizerul se taie fâşii şi se pune la baza vaselor. Frunzele de ceapă verde…
-
Omletă din albuşuri cu brânză
Brânza telemea şi caşcavalul se rad şi se amestecă. Ardeiul se curăţă de seminţe şi se taie cubuleţe.…
-
Salată verde cu piept de pui şi crudităţi
Lămâia se storce. Morcovul, ţelina şi mărul se dau pe răzătoare şi se stropesc imediat cu jumătate din…
Reţete cu "cașcaval"