Salată de spanac

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Spanacul, foarte bine spălat sub jet de apă rece, se taie.

Se pune într-un castron, iar peste el se adaugă morcovul tăiat fâşii cu ajutorul curăţătorului de legume.

Salata se condimentează cu sare şi piper,

se adaugă ulei de măsline,

suc de lămâie,

se amestecă şi se serveşte.

Etichete: salata | spanac
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Sirop concentrat de soc Sirop concentrat de soc

Rețeta mai nouă   Pateuri cu brânză şi ou Pateuri cu brânză şi ou

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro