Tortilla cu spanac

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cantităţile sunt pentru 2 porţii.

Spanacul se spală foarte bine în apă rece, apoi se opăreşte timp de 3 minute în apă cu sare. Se scurge foarte bine.

După ce s-a scurs bine, se toacă mărunt.

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt.


Într-o tigaie se pune untul şi uleiul şi se căleşte spanacul împreună cu ceapa şi usturoiul.

Ouăle se bat bine cu sare şi piper, apoi se adaugă peste legumele călite.

Deasupra se presară caşcaval ras şi se acoperă cu un capac, lăsându-se pe foc timp de 10 minute.

Se serveşte caldă.

Şi pentru că e luna mai, şi ne place spanacul, dedicăm şi această reţetă provocării lunii mai.

Etichete: tortilla | omleta | spanac | oua
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură noire Prăjitură noire

Rețeta mai nouă   Brownies cu fructe de pădure Brownies cu fructe de pădure

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro