Ardei iute în oţet

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pun pe fundul borcanului frunze de hrean (sau hrean) şi se aşează ardeiul iute în borcan. Printre ardei se pot aşeza frunze de ţelină.

Se adaugă piperul boabe, boabele de muştar, sarea, zahărul.

Se umple cu apă până la jumătate, apoi se adaugă oţetul.

Deasupra se pot aşeza frunze de ţelină şi se pune capacul.

Etichete: ardei iute | otet | conserva
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro