Gogoșari în bulion

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se spală şi se curăţă gogoşarii.

Se taie peştişori.

Se pun la fiert: 4 linguri sare, 2 linguri zahăr, uleiul, apa, oţetul, bulionul, foi de dafin şi piper boabe.

Amestecul se fierbe jumătate de oră amestecând foarte des pentru a nu se lipi de cratiţă.

Se adaugă gogoşarii tăiaţi şi se mai fierb încă jumătate de oră amestecând din când în când.


Notă: Nu vă faceţi griji dacă volumul gogoşarilor este mult mai mare decât sosul preparat. Aceştia se vor înmuia la fierbere şi vor fi cuprinşi în întregime de sos.
Se pun în borcane, se acoperă cu capac şi se sterlizează.

Notă:

  • Din 6 kg de gogoşari se obţin aproximativ 9 borcane de 800 g de gogoşari în bulion.
  • Dacă nu aveţi un vas suficient de mare pentru a îngloba la fierbere volumul ocupat de 6 kilograme de gogoşari puteţi folosi ce cantitate de gogoşari doriţi, dar sa nu uitaţi să calculaţi proporţional restul ingredientelor necesare.
Etichete: gogosari | bulion | conserva
(37 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • mio iesit

  • foarte practica si utila ,o poate face oricine !

  • DA AM FACUTO,ESTE FOARTE BUNA!!!

  • este o reteta super buna si super usoara.o recomand din tot sufletul...

  Rețeta mai veche Cașcaval pane Cașcaval pane

Rețeta mai nouă   Sarmale în frunză de viţă Sarmale în frunză de viţă

publicitate
Comentarii (17)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro