Sos de roşii pentru fripturi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pasează roşiile, separându-se de coajă şi de seminţe.

Se pune sucul obţinut la fiert.

Se fierbe până se obţine un bulion de consistenţa smântânii.

Se adaugă zahărul, ienibaharul, sarea, piperul, boiaua de ardei, muştarul şi oţetul.

Se continuă fierberea încă 30 de minute amestecând în continuu cu o lingură de lemn. Sosul fierbinte se adaugă în borcane. Se pun capacele şi se sterilizează pe baie de apă 30 de minute.

Se obţin aproximativ 3 borcane de 800 g de sos de roşii pentru fripturi.

Etichete: rosii | sos de rosii
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ficăţei de pui pane Ficăţei de pui pane

Rețeta mai nouă   Iahnie de fasole cu afumătură Iahnie de fasole cu afumătură

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro