Dulceață de ardei iute

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Gogoșarul spălat și curățat de cotoare

se dă prin blender.

Ardeiul iute spălat și fără codițe

se dă prin mașina de tocat.

Se amestecă gogoșarul cu ardeiul iute.

Într-un vas se pun pe foc oțetul și zahărul.

După ce s-a dizolvat zahărul,

se adaugă amestecul de gogoșar cu ardei iute

și se lasă să fiarbă

până se leagă, ca o dulceață.

Se ia de pe foc și se mai lasă puțin.

Se pune fierbinte în borcane și se ăntorc cu capacele în jos. Se lasă așa până se răcesc, după care se depozitează în cămară.

Se servește alături de fripturi, carne la grătar sau șnițele, sau în orice combinație ce se dorește.

Etichete: dulceata
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu mure Prăjitură cu mure

Rețeta mai nouă   Purceluș de lapte la proțap Purceluș de lapte la proțap

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro