Suc de roșii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roșiile se dau prin separatorul de semințe.

Sucul rezultat se amestecă cu mierea și sarea,

apoi se pune în sticle sau borcane.

Se fierb pe baie de apă timp de 20 de minute. 

ATENȚIE! Aveți grijă să nu umpleți prea tare sticlele sau borcanele, pentru că la fierbere vor da pe afară.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată de mărar și pătrunjel Salată de mărar și pătrunjel

Rețeta mai nouă   Ragu de legume Ragu de legume

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro