Salată de gogoşari cu conopidă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Gogoşarii se spală şi se taie felii de grosimea unui deget.


Conopida se desface în bucheţele mici.


Morcovul şi telina se dau prin răzătoarea mare.


Frunzele de ţelină se taie mărunt


şi se amestecă cu oţetul, uleiul, zahărul, sarea, piperul şi foile de dafin.


Se pun la fiert până dau într-un clocot.


Amestecul se toarnă peste amestecul de conopidă, gogoşari, morcov şi ţelină.


Se amestecă bine şi se lasă acoperit pentru 2 ore.


Apoi se distribuie în borcane.


care se fierb, în apă, timp de 30 de minute.

După ce au fiert, se închid imediat cu capace şi se lasă să se răcească. Se depozitează în spaţii aerisite şi răcoroase.

Se servesc alături de fripturi sau garnituri.


Etichete: salata | gogosari | conopida
(30 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • bine ati revenit!

  Rețeta mai veche Ciocănele de pui în fulgi de porumb Ciocănele de pui în fulgi de porumb

Rețeta mai nouă   Ton cu roşii la cuptor Ton cu roşii la cuptor

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro