Gogoşari umpluţi cu conopidă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Conopida se spală şi se desface în bucheţele mici,

care se ţin 2 ore în apă cu sare.

Gogoşarii se spală şi se curăţă de cotoare şi seminţe.

Gogoşarii astfel pregătiţi se umplu cu conopidă şi se aranjează în borcane.

Se pregăteşte marinata punând la fiert apa cu oţetul, mierea şi sarea.

Marinata fierbinte se pune peste gogoşari.

Printre gogoşari se pot pune feliuţe subţiri de hrean. Se depozitează în locuri bine aerisite şi răcoroase.


Etichete: gogosari | conopida
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tortul sultanului Tortul sultanului

Rețeta mai nouă   Dulceaţă de prune Dulceaţă de prune

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro