Cannelloni cu broccoli și conopidă
Spălăm și curățăm conopida și broccoli, apoi le separăm inflorescențele.
Le punem la opărit.
Într-un wok încăpător punem la călit usturoi, ardei iute și cimbrișor.
Adăugăm apoi conopida și broccoli.
Am avut emoții că nu vor încăpea.
Le fierbem în sucul propriu până se pot mărunți ușor. Dacă e nevoie mai adăugăm apă
Roșiile din conservă le pasăm.
Într-un vas termorezistent punem sucul de roșii rezultat, cât să acoperim fundul întregului vas.
Condimentăm cu sare.
Umplem tuburile de cannelloni cu pasta de conopidă și broccoli, apoi le așezăm în vasul termorezistent, în baia de roșii.
Deasupra punem brânzeturile date pe răzătoare.
Și introducem vasul la cuptor la 220 grade pentru 20-30 de minute.
Pentru că ne-a plăcut rezultatul am zis că am putea să facem același lucru și de post, a fost nevoie doar să înlocuim brânzeturile cu un cașcaval vegetal.