Penne quatro formaggi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Laptele se pune pe foc, iar când începe să fiarbă

se adaugă smântâna

și brânzeturile (cea cu mucegai și mozzarella) tăiate cubulețe.

Se lasă să se topească brânzeturile, apoi se condimentează cu sare și piper

și se adaugă pastele fierte separat, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Se adaugă și parmezanul ras, se amestecă și se iau imediat de pe foc.

Se servesc fierbinți.

Etichete: penne
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • super bun!

  Rețeta mai veche Prăjitură Krantz Prăjitură Krantz

Rețeta mai nouă   Pui copt cu cartofi Pui copt cu cartofi

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro