Lasagna în bacon

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie mărunt

și se călește în 2 linguri de ulei

împreună cu usturoiul zdrobit.

Se lasă să se înmoaie ceapa, adăugând și o cană cu apă, pentru a fierbe mai bine.

Carnea tocată se pune peste ceapa călită, amestecând continuu

până se colorează puțin carnea.

Se adaugă roșiile decojite și date la blender,

apoi condimentele.

Se lasă pe foc până scade de tot zeama.

Într-o formă de cozonac se așează feliile de bacon una lângă alta, lăsându-le în afara tăvii pentru a acoperi lasagna la final.

Se pune primul strat de foi lasagna, apoi se presară mozzarela rasă

și o treime din compoziția de carne.

Apoi iar foi de lasagna, mozzarella rasă,

încă o treime de compoziție de carne.

Și se mai pune încă un strat de foi, mozzarella

și carne,

finalizând cu foi și mozzarella rasă.

Se aranjează feliile de bacon lăsate în afara tăvii,

astfel încât totul să fie bine acoperit.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 45-55 de minute, până se rumenește frumos.

Se servește cald.

Etichete: lasagna
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • bun,bun,bun....

  Rețeta mai veche Minitorturi cu ciocolată și cafea Minitorturi cu ciocolată și cafea

Rețeta mai nouă   Musaca de cartofi cu carne de porc Musaca de cartofi cu carne de porc

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro