Penne cu ciuperci şi carne de porc la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Condimentele se călesc într-o lingură de ulei de măsline.

Se adaugă apoi ceapa, ardeiul şi usturoiul, toate tăiate mărunt.

Când toate sunt gata călite se adaugă carnea de porc tăiată cubuleţe mici, kaizerul tăiat felii şi ciupercile.

Se călesc împreună 10 minute şi se adaugă apoi roşiile decojite date prin robot.

Se stinge totul cu un pahar de vin alb. Se lasă să fiarbă 15 minute.

Între timp se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se pun la scurs.

Pastele scurse se pun într-un vas termorezistent uns cu ulei de măsline, peste care se adaugă sosul pregătit mai sus.

Se amestecă pastele cu sosul, se rade deasupra mozzarella şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se servesc fierbinţi.

Etichete: penne | paste
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Pur si simplu delicioase. Le gatesc cu placer oricand si oricui.

  Rețeta mai veche Şalău pe pat de legume la cuptor Şalău pe pat de legume la cuptor

Rețeta mai nouă   Aripioare cu roşii şi suc de lămâie Aripioare cu roşii şi suc de lămâie

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro