Penne cu ciuperci şi carne de porc la cuptor
Condimentele se călesc într-o lingură de ulei de măsline.
Se adaugă apoi ceapa, ardeiul şi usturoiul, toate tăiate mărunt.
Când toate sunt gata călite se adaugă carnea de porc tăiată cubuleţe mici, kaizerul tăiat felii şi ciupercile.
Se călesc împreună 10 minute şi se adaugă apoi roşiile decojite date prin robot.
Se stinge totul cu un pahar de vin alb. Se lasă să fiarbă 15 minute.
Între timp se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se pun la scurs.
Pastele scurse se pun într-un vas termorezistent uns cu ulei de măsline, peste care se adaugă sosul pregătit mai sus.
Se amestecă pastele cu sosul, se rade deasupra mozzarella şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.
Se servesc fierbinţi.
-
Robert11 Dec.2014
Pur si simplu delicioase. Le gatesc cu placer oricand si oricui.