Farfalle cu ton

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj, în apă cu sare.

Ceapa se curăţă şi se taie mărunt, apoi se căleşte într-o tigaie în două linguri de ulei de măsline.

Se adaugă peştele scurs de zeama din conservă

şi pătrunjelul tocat mărunt.

Se lasă pe foc până când compoziţia devine uscată.

Se adaugă roşiile decojite întregi.

Se fierbe acoperit timp de 10-15 minute. Se potriveşte de sare şi piper.

Se ia vasul de pe foc şi se adaugă peste sos pastele fierte şi bine scurse.

Se amestecă şi se servesc calde.


Etichete: paste | farfalle | ton
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pizza cu cârnaţi de casă Pizza cu cârnaţi de casă

Rețeta mai nouă   Carne de porc la grătar Carne de porc la grătar

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro