Spirale cu sos de roşii şi piept de pui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Spiralele se pun la fiert în apă cu sare şi se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj.


Separat se pregateşte sosul astfel: ceapa tăiată solzişori şi usturoiul tăiat rondele se călesc în ulei.


Se adaugă apoi ciupercile şi se mai călesc puţin.

Pieptul de pui se taie cubuleţe şi se adaugă şi el la călit.

Când pieptul de pui devine alb, se adaugă vinul şi se lasă să fiarbă la foc mic până se evaporă tot vinul.


Roşiile decojite se dau prin robot şi se adaugă şi ele împreună cu smântâna. Tot acum se adaugă şi condimentele, sare şi piper.


Se mai fierb împreună 10 minute, după care se adaugă sosul obţinut peste pastele fierte şi scurse de apă.

Se amestecă sosul cu pastele şi apoi se adaugă caşcavalul ras.



(12 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cornuleţe cu borş Cornuleţe cu borş

Rețeta mai nouă   Cozonac Rosenkranz Cozonac Rosenkranz

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro