Fasole boabe cu roșii și cartofi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Fasolea a fost fiartă în prealabil.

Acum fierbem cartoful cu roșia, usturoiul și ierburile aromatice.

Scoatem totul din apa în care a fiert.

Păstrăm doar cartoful și roșia, pe care le zdrobim.

Amestecul rezultat se adaugă peste fasole împreună cu oțet, ulei de măsline,

o parte din zeama în care a fiert cartoful.

Se condimentează cu sare și piper.

Se amestecă totul. Pentru a obține consistența dorită se mai poate adăuga din zeama în care a fiert cartoful și roșia.

Etichete: fasole
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cod în crustă de pesmet la cuptor Cod în crustă de pesmet la cuptor

Rețeta mai nouă   Paste cu roșii și sparanghel Paste cu roșii și sparanghel

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro