Cocktail de legume în sos teriyaki

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii tăiaţi felii, dovleceii tăiaţi şi ei felii, se amestecă cu fâşiile de ardei, ceapa solzişori şi ciupercile tăiate în patru.


Se condimentează cu sare, piper, oregano şi măghiran, apoi se adaugă 2 linguri de sos teriyaki şi 3 linguri de ulei. Se amestecă totul.

Legumele se pun într-un vas termorezistent, iar deasupra se pun căţeii de usturoi necurăţaţi. Vasul se acoperă cu un capac sau folie de aluminiu şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade pentru 40 de minute.

După acest timp se scoate vasul din cuptor, se presară deasupra caşcaval ras şi se mai bagă în cuptor pentru încă 10 minute, fără a acoperi.

Se serveşte simplu sau ca garnitură la orice fel de friptură.

Etichete: legume | sos teriyaki
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • foarte bun

  Rețeta mai veche Porc cu miel în sos de vin la slow cooker Porc cu miel în sos de vin la slow cooker

Rețeta mai nouă   Tortellini cu caşcaval şi cârnaţi de casă Tortellini cu caşcaval şi cârnaţi de casă

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro