Broccoli în sos rece de roșii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Broccoli se spală sub jet de apă, apoi se taie bucăți.

Când apa cu sare începe să fiarbă, se pune broccoli și se lasă acoperit pentru aproximativ 6 minute.

Se pregătește sosul: în vasul de la robot se pune ceapa roșie tăiată în două,

roșiile tăiate în sferturi,

usturoiul presat,

sare și piper,

sucul de la lămâie,

uleiul de măsline,

apoi se porneste robotul. Se obține sosul.

Când broccoli este gata,

se scoate din apă și se așează într-un vas, într-un singur strat.

Peste el se toarnă sosul de roșii.

Se amestecă ușor și se servește.

Etichete: broccoli
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciorbă de căprioară Ciorbă de căprioară

Rețeta mai nouă   Cheesecake cu lămâie Cheesecake cu lămâie

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro