Păstăi sote cu mărar și usturoi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Păstăile se spală, se curăță de codițe și se taie la dimensiuni potrivite (aproximativ 2-3 cm).

Într-o oală se fierbe apă cu sare,

iar când începe să fiarbă, se adaugă păstăile,

și se lasă să clocotească până se înmoaie bine păstăile.

Se scurg de zeama în care au fiert.

Usturoiul se pisează, mărarul se toacă mărunt.

Într-un alt vas se încing 2-3 linguri de ulei de măsline,

se adaugă păstăile,

usturoiul pisat, se condimentează cu piper și se lasă cam 5 minute pe foc.

La final, se pune mărarul tocat,

se amestecă și se ia de pe foc.

Preparatul se servește cald sau rece, ca și fel principal sau ca garnitură.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort Foret Noire Tort Foret Noire

Rețeta mai nouă   Piept de pui cu sparanghel și roșii cherry la cuptor Piept de pui cu sparanghel și roșii cherry la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro