Salată de fasole păstăi cu usturoi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Fasolea păstăi se spală cu apă rece, se rupe în bucăţi potrivit de mari şi se pune la fiert în apă cu sare. După ce s-a fiert (după aproximativ 20-25 de minute de când începe să clocotească), se pune la scurs într-o sită.

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei.

Când ceapa începe să se aurească, se adaugă fasolea fiartă şi scursă. Se călesc împreună timp de 5 minute.

Usturoiul se pisează.

Se adaugă usturoiul pisat peste fasolea păstăi. Se amestecă şi se ia vasul de pe foc.

Se pot servi ca atare sau ca şi garnitură la friptură.

Etichete: salata | fasole pastai | usturoi
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Peltea de gutui Peltea de gutui

Rețeta mai nouă   Salată de pui cu porumb şi sos de iaurt Salată de pui cu porumb şi sos de iaurt

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro