Cartofi cu roşii şi mozzarella

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se curăţă de coajă, se spală foarte bine şi se taie feliuţe potrivit de groase.

Se amestecă cu ulei, sare, piper şi rozmarin.

Într-un vas termorezistent tapetat cu hârtie de copt se pun cartofii pregătiţi mai sus.

Peste cartofi se adaugă roşiile tăiate rondele. Pe deasupra roşiilor se presară busuioc uscat.

Vasul se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 30-40 de minute.

După acest timp, vasul se scoate din cuptor, se pun feliile de mozzarella şi se mai bagă în cuptor timp de 10 minute.

Se pot servi alături de gogoşari în bulion.

Etichete: cartofi
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Praz cu carne de porc Praz cu carne de porc

Rețeta mai nouă   Rulouri de cârnați în aluat foietaj Rulouri de cârnați în aluat foietaj

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro