Cartofi cu păstârnac în grăsime de raţă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Grăsimea de raţă se taie cubuleţe, se pune în tavă şi se bagă la cuptor pentru 10 minute la 180 grade.

Păstârnacul se taie fâşii, iar cartofii se taie cuburi.

Legumele se pun în tava în care am topit grăsimea de raţă.

Se condimentează cu sare şi piper şi se amestecă bine, astfel încât legumele să fie trecute toate prin grăsime.

Se bagă la cuptor la 180 grade şi se întorc la fiecare 10 minute, pentru a se rumeni frumos pe toate părţile.

Se servesc calzi ca garnitură la friptură.

Tot pe blogul Giorgia Cooking am găsit şi această reţetă pentru provocarea secretă.

Etichete: cartofi
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată de sfeclă cu portocală Salată de sfeclă cu portocală

Rețeta mai nouă   Chefal la grătar Chefal la grătar

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro