Cartofi cu roşii la cuptor
- Ingrediente
Cartofii se taie rondele, se amestecă cu sare, piper şi ulei de măsline, apoi se pun într-un vas termorezistent.
Peste cartofii se adaugă ardeiul tăiat felii subţiri, roşiile rondele şi ceapa.
Se acoperă cu un capac sau cu folie de aliminiu şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 40 de minute.
Se lasă apoi vasul neacoperit încă 10 minute în cuptor, ca sî se rumenească.
E o garnitură excelentă pentru orice fel de friptură.
-
Viorica03 Feb.2014
O reteta pe cat de usoara, pe atat de gustoasa!
Site-ul dvs a devenit o permanenta sursa de inspiratie pentru mine. Adesea pregatesc retetele de pe acest site pentru musafirii mei si mereu primesc felicitari. Va multumesc! -
nicu07 Aug.2013
Cand se ia capacul se poate pune branza rasa sau cascaval ras